ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΧΩΡΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Παρασκευή, Απριλίου 18, 2008

Λαζόπουλος 2


Φυσικά και σε αυτό το επεισόδιο ο γνωστός ηθοποιός δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην εμμονή του πλέον, στον Παπανδρέου. Καθώς σχολίαζε το θέμα ντόπινγκ της άρσης βαρών πετάει στο άσχετο και το βιντεάκι που μιλάει ο Παπανδρέου για το γιο του που του είπε «για να συνεχίσω (τον αθλητισμό) πρέπει να πάρω φάρμακα και εγώ δεν θέλω», χωρίς όμως να αναφέρει ότι η φράση αυτή ανήκει στο γιο του και όχι σ΄αυτόν φυσικά. Και αρχίζει τα «χιουμοριστικά» σχόλια τύπου «εσύ κι αν έπαιρνες φάρμακα δεν πειράζει» κλπ. Απτόητος συνεχίζει ότι οι κλέφτες σοσιαλιστές λιγουρεύονται πάλι την εξουσία για να ξανακλέψουν. Αυτό πλέον ξεπερνάει την τακτική «περνάω μηνύματα» μέσα από τη «σάτιρα». Αυτό είναι σχόλιο απροκάλυπτης εμπάθειας, πολιτικής αντιπαλότητας επιπέδου καφενείου. Εκμεταλλεύεται τη θεαματικότητα που του προσφέρει το ταλέντο του στο να περάσει τις πολιτικές θέσεις, τις δικές του ή αυτές που του επιβάλλουν. Τι έγινε? Ενδεχομένως θορυβήθηκαν από τα νέα γκάλοπ και έδωσαν γραμμή για απροκάλυπτες πλέον και χωρίς λόγο επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ?
Πώς γίνεται πάντως σ΄αυτή την χώρα τα τελευταία χρόνια οι σατιρικοί να έχουν εμμονές μόνο με το ΠΑΣΟΚ είτε κυβερνάει είτε όχι, δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Μαλβίνα είχε εμμονή με τον Σημίτη που κυβερνούσε και λες «το παράκανε αλλά αυτός κυβερνάει». Τώρα ο Λαζόπουλος έχει με τον Παπανδρέου χωρίς να κυβερνάει. Τον πρωθυπουργό Σημίτη τον είχε περάσει η Μαλβίνα γενιές 14 «κινέζο, λαδέμπορο» και τόσα αναρίθμητα προσβλητικά και μη, τώρα τον πρωθυπουργό Καραμανλή δεν τον αγγίζουμε. Είναι υπεράνω σάτιρας. Μόνο για να τον ενισχύσουμε τον προβάλλουμε ή για να πούμε «αχ Καραμανλή, που να ξερες τι θα σου κάνουν οι υπουργοί σου, ο Μαγγίνας κλπ., μάζεψέ τους». Λες και αυτός είναι άμοιρος ευθυνών. Τι να πω… Σεμνά και ταπεινά για νέα τετραετία…

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

ΑΠΟ www.xanthi.pblogs.gr
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧ.... ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

6:32 π.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home