ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΧΩΡΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Σάββατο, Απριλίου 12, 2008

Όσο υπάρχει Λαζόπουλος η ΝΔ να κοιμάται ήσυχη



Δεν υπάρχει καταλληλότερο και αποτελεσματικότερο όργανο υποστήριξης της ΝΔ για διείσδυση στην μεγαλύτερη μάζα του πληθυσμού από τον Λαζόπουλο. Ακολουθώντας ακριβώς την κυβερνητική τακτική – δηλ. δεν πειράζει να σχολιάζουμε υπουργούς (κάποιον πρέπει και να σατιρίζουμε και από την κυβέρνηση) αρκεί να μην πειράζουμε τον Κωστάκη και ταυτόχρονα να θάβουμε και να γελοιοποιούμε τον Παπανδρέου – είναι ο καλύτερος υπηρέτης των συμφερόντων του Κοντομηνά και του Ρουσόπουλου. Όσα ο τελευταίος δεν μπορεί να καταφέρει - αν και ομολογουμένως προσπαθεί επίμονα με το Blow που κλείνει παρά τις παράνομες κρατικές διαφημίσεις και τώρα με το Faq, - για να διεισδύσει στους νέους ή τουλάχιστον να ανακόψει την καθοδική πορεία της ΝΔ στις νεαρές ηλικίες, το πετυχαίνει τώρα με τον Λαζόπουλο. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην γελοιοποιεί τον Παπανδρέου και να μην σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ στο μεγαλύτερο πολιτικό του μέρος, ωσάν να είναι εκείνο που κυβερνάει τον τόπο ενώ το ότι κυβερνάει η ΝΔ το αφήνει εντελώς ασχολίαστο. Ακόμα και όταν βγάζει καθημερινούς ανθρώπους να μιλήσουν για την ακρίβεια πχ., δεν κατονομάζει ποιοί φταίνε παρά λέει γενικόλογα «αυτοί» που ανέβασαν τις τιμές, «αυτοί» που δεν σε αφήνουν να ζήσεις κλπ. Ενώ επί εποχές ΠΑΣΟΚ έλεγε καθαρά και ξάστερα «το ΠΑΣΟΚ σου στερεί», «το ΠΑΣΟΚ αυτό», «το ΠΑΣΟΚ εκείνο», να ξέρουμε ποιος είναι ο εχθρός δηλαδή. Ενώ τώρα γενικόλογα. Κρυβόμαστε πίσω από το «αυτοί». Να μην κατονομάσουμε.
Δεν συζητώ για την αβάντα στον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν τον εμφάνιζαν τα γκάλοπ με 18% τα παρουσίαζε όλα, ένα προς ένα. Διθύραμβοι για τον Τσίπρα κλπ. Τα σχολίαζε και γέλαγαν και τα μουστάκια του υπονοώντας πως το ΠΑΣΟΚ θα έρθει τρίτο κόμμα. Ο κόσμος τότε «ξυπνούσε επιτέλους» γιατί «είναι σοφός» και ξέρει πώς να αντιδράσει και «να μην τον υποτιμάμε». Όμως τώρα που πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τα γκάλοπ και ενισχύεται το ΠΑΣΟΚ, δεν παρουσίασε ούτε μισή έρευνα στην εκπομπή του. Γιατί? Πειράχτηκε ο αντικειμενικός showman, η φωνή του λαού, της μέσης ελληνίδας που βγάζει στην εκπομπή του από ρεπορτάζ στις λαϊκές? Στεναχωρήθηκε? Έβγαλε την πίκρα του πάντως, λέγοντας ότι «θέλουν να μας πουν ότι ο λαός θέλει πάλι τον δικομματισμό» , σαν να λέει «ζώα, δεν ξέρετε τι σας γίνεται». Πού πήγε η σοφία του άραγε, που εξαφανίστηκε?
Από το να γλείφει τον κόσμο καλύτερα να κοιτάξει τον εαυτό του που από τότε που του έβαλε χέρι ο Κοντομηνάς για τα βιντεάκια στον άλλον γλύφτη τον Αυτιά, ξέχασε όλα τα αρνητικά σχόλια και άλλαξε γραμμή, γιατί ξαφνικά ο Αυτιάς τα λέει ωραία, έχει ωραίους καλεσμένους και γενικά «έτσι μπράβο» - άρχισαν οι έπαινοι.
Αλλά το τελευταίο σκαλί της αξιοπρέπειας το κατέβηκε όταν κάλεσε στην εκπομπή του μετά από Γαλάνη, Αρβανιτάκη, Αλεξίου, Κραουνάκη και την άφωνη Ολυμπίου να τραγουδήσει – έλεος(!), τέτοιο όρο έβαλε πια ο Χατζηγιάννης (εκτός από το να παίζει το ¨Χέρια ψηλά¨ μετά από κάθε break)?

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

ετσι ακριβως ειναι-ο λαζοπουλος ειναι νταβατζης της ΝΔ που σιγα σιγα σεμνα ομως και ταπεινα οδηγει την χωρα σε καταστροφη!!!!
απο www.xanthi.pblogs.gr

4:05 π.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home