ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΧΩΡΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Σάββατο, Αυγούστου 25, 2007

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει!

Δεν γίνεται! Εξοργίζομαι, στεναχωριέμαι, λυπάμαι και ντρέπομαι. Όταν βλέπω τον μπούλη να με εκπροσωπεί σαν Πρωθυπουργός. Όταν τον βλέπω σαν κακό ηθοποιό να παίζει το ρόλο του συνοφρυωμένου-προβληματισμένου στις φωτιές και να προβάλλεται ότι με κίνδυνο της ζωής του έφτασε επί τόπου στο δημαρχείο της Ζαχάρεως, για να κάνει τι? Επιχειρησιακό σχεδιασμό? Εν μέσω πυρκαγιών? Ή για τον τραβήξουν τα κανάλια? Και εξοργίζομαι ακόμα πιο πολύ όταν ορισμένοι (φοβάμαι πολλοί) θα δουν την εικόνα και θα πουν : μπράβο του, έτρεξε! Γιατί δυστυχώς ζούμε σε ένα έθνος αγράμματων όπου μόνο η εικόνα είναι αυτή που κερδίζει και τα στελέχη της ΝΔ το έμαθαν καλά. Δεν πειράζει που δεν έκαναν τίποτα 3,5 χρόνια. Θα χαμογελάσουν, θα πάρουν πόζα, θα υποσχεθούν, θα τα φορτώσουν στο ΠΑΣΟΚ και θα ξαναβγούν. Αυτοί μας αξίζουν μάλλον.
Αλλά όχι. Διαχωρίζομαι. Εμένα δεν μου αξίζουν αυτοί. Όπως και πολλών άλλων. Και τουλάχιστον θα έχω τη συνείδηση μου καθαρή. Είχα αποφασίσει να ψηφίσω μάλλον ΣΥΝ αλλά δυστυχώς με αναγκάζουν να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να φύγουν γιατί είναι επικίνδυνοι. Η Πυροσβεστική Λακωνίας είχε ζητήσει προσωπικό και δεν της έδωσαν. Το καταρτισμένο σώμα της Αεροπορίας που ήταν για τις διασώσεις, το διέλυσαν, όπως και το σύνολο της Πυροσβεστικής. Η Παπακώστα βλέπετε και τι σινάφι της είχαν άλλες προτιμήσεις… Τι να πω… Μόνο ότι είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, τίποτα άλλο…