ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΧΩΡΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Σάββατο, Αυγούστου 18, 2007

Πέταξε το υπονοούμενό του πριν φύγει ο Χριστόδουλος

Είχε, δεν είχε ο Χριστόδουλος πάλι παρενέβη πολιτικά και έκλεισε το μάτι στον Καραμανλή. Αν δεν το ακούσατε, φεύγοντας για το Μαϊάμι ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρωθυπουργό γιατί του χάρισε το προσωπικό του φυλαχτό και θα το έχει μαζί του, όπως είπε. Δεν είναι λίγο άκομψο αυτό μέσα στην προεκλογική περίοδο? Πήγε και ο Παπανδρέου να του ευχηθεί αλλά φυσικά κουβέντα. Αφού θα λείπει όλη την περίοδο δεν μπορούσε να μην πάρει θέση έστω κι απέξω απέξω. Μ’ αρέσει που δήλωσε ότι η περιπέτειά του τον έκανε ταπεινό. Ο άνθρωπος μάλλον δεν αλλάζει, στο νου του έχει πάντα την πολιτική παρέμβαση και να καθοδηγεί τους άβουλους πιστούς-πελάτες του.

5 Comments:

Blogger Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Βασικά αυτό που καταλαβα ήταν οτι αφου επαιξε με το χαρτί του ΛΑΟΣ, τώρα εδειξε την κατευθυνση στο "ποιμνιο" του!

10:48 π.μ.

 
Blogger geokalp said...

ωραίος ο _st_...

2:30 μ.μ.

 
Blogger parisathens said...

Ακριβώς έτσι... Πολιτικός αστέρας μεγάλου μεγέθους...

6:27 μ.μ.

 
Blogger Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Εγω τον λυπάμαι τον Καρατζαφερη!
Ετσι οπως του φερθηκε ο Χριστοδουλος, του φερθηκε και ο Μαντουβαλος! Βλέπεις παιζουν μαζι του για να εκβιαζουν τον Καραμανλη να τους "πληρωνει" παραπάνω..

1:40 μ.μ.

 
Anonymous Ανώνυμος said...

@ _st_

Σωστός. Η δική μου εντύπωση είναι πάντως ότι ο Χριστόδουλος μόνο απέξω απέξω δεν προσπάθησε να δλωσει στίγμα. Σε μένα φαντάζει όλη η ιστορία μια τέλεια σκηνοθετημένη παράσταση με βασικό τόνο reality show, σκηνοθέτη το στρατηγιστή Κωστάκη, κεντρικό ηθοποιό ένα puppet, τον Χριστόδουλο (ο οποίος λόγω βαρύτατης κατάστασης υγείας θα πεθάνει μάλλον άσχετα από το μόσχευμα και από παίκτης επί ΠΑΣΟΚ, έγινε μαριονέτα επί Καραμανλή προσφάτως) και κοινό εμάς τους πολίτες, που πληρώνουμε για να δούμε την παράσταση και να κλάψουμε, να συγκινηθούμε. Πληρώνουμε όμως ΚΑΙ τώρα (για μόσχευμα, προσωπικά τζετ και παπαριές) ΚΑΙ μετά (ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ????) Ρε παιδιά, στο μεσαίωνα επιστρέφουμε?

Τουλάχιστον ας αξίζει το show. Να πεθάνει τουλάχιστον στο τέλος να συγκρίνουμε και με τον Πάπα στην Ιταλία.

3:32 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home